RS SAILING SWEDEN
Välkommen till RS Sailing Sweden. RS Sailing är världens största tillverkare av jollar. RS har ett mycket brett utbud av båtar och du hittar alltid en båt för dina behov. Båtarna är optimala för både seglarskolor, fritidsseglare och för kappsegling på elitnivå. Varje år arrangeras flera stora öppna mästerskap i hela världen i de olika RS-klasserna. När RS seglare träffas för att kappsegla är det så mycket mer än regattan som är i fokus. Det sociala umgänget med goda vänner från hela världen är det som får seglare att vilja komma tillbaka år efter år och är i centrum för allt vi försöker skapa med seglingen.

 

 

 

 

 

 

 

Vi samarbetar med Rooster som är en engelsk tillverkare av seglarkläder och utrustning av högsta kvalitet. Nu kan du handla utrustning i vår webbshop eller besöka vår butik i Ljungskile för att se och prova.

Tips Från Oss

 

 

 

Tips Från Oss

 

 

 

RS Tera Image

RS Tera Image

Demobåtar till salu

Just nu säljer vi två stycken Demobåtar med 5 riggar. Båtarna är f.d charterbåtar från 2022 i nyskick!✨ Kärra och överkapell samt roder-, centerbord- och mastfodral ingår i priset. Båtarna går även att köpa med 7 eller 9 rigg för något högre pris. Kontakta oss gärna för mer information!

 

RS Tera Image

RS Quest

RS Quest är en båt vi vill lyfta fram lite extra. Det är en båt som är gjord för 2-4 seglare och används i väldigt många seglarskolor i Sverige och i hela världen. Båtens historia började med att Sea Cadets i England informerade RS Sailing att det inte fanns någon riktigt bra seglarskolebåt på marknaden. RS Sailing har nu i samarbete med Sea Cadets tagit fram RS Quest.

 

Batmassan

RS Tera Image

RS Tera Image

Utrustning från Rooster

Grundarna av varumärket Rooster är själva erfarna jolleseglare. Med många års erfarenhet, forskning, utveckling och enorm entusiasm för att utveckla utrustning på vattnet är Roosters sortiment av seglingskläder för jollar designat för att hålla dig varm i kylan, torr i stänket och skyddad mot vinden.

Nu kan du hitta ett noga utvalt sortiment av Roosters utbud av seglarkläder i vår webbshop. 

 


Hållbarhet

Vi på RS Sailing Sweden är mycket angelägna om miljö och klimat. RS Sailing Sweden erbjuder klubbar och privatpersoner service och uppgraderingar under vinterhalvåret, för att förlänga båtens livslängd.

 

Service kan ske hos oss i Ljungskile eller på plats i klubben när det är många båtar som behöver service. När vi transporterar båtar i Sverige satsar vi på eldrift i första hand. Givetvis arbetar vi digitalt och minimerar all pappersanvändning.

 

Väx och utvecklas med RS båtar. Det finns en båt för varje ålder och och varje ändamål med seglingen som du behöver. Hör av er till oss för att diskutera möjligheter till inbyten i samband med att du/ni vill gå vidare till en annan klass. RS arbetar med att hitta lösningar för att storskaligt och globalt kunna återvinna gjutna plastskrov som finns i till exempel RS Tera, RS Feva och RS Quest.