Välkommen till vår nya hemsida och webbshop! Just nu har vi 15% rabatt på utvalda Feva-tillbehör under fliken "Racing-Kit" bland Feva-tillbehör!

RS SAILING SWEDEN
Välkommen till RS Sailing Sweden. RS Sailing är världens största tillverkare av jollar. RS har ett mycket brett utbud av båtar och du hittar alltid en båt för dina behov. Båtarna är optimala för både seglarskolor, fritidsseglare och för kappsegling på elitnivå. Varje år arrangeras flera stora öppna mästerskap i hela världen i de olika RS-klasserna. När RS seglare träffas för att kappsegla är det så mycket mer än regattan som är i fokus. Det sociala umgänget med goda vänner från hela världen är det som får seglare att vilja komma tillbaka år efter år och är i centrum för allt vi försöker skapa med seglingen.

 

 

 

 

 

 

 

Vi samarbetar med Rooster som är en engelsk tillverkare av seglarkläder och utrustning av högsta kvalitet. Nu kan du handla utrustning i vår webbshop eller besöka vår butik i Ljungskile för att se och prova.

Tips Från Oss

 

 

 

Tips Från Oss

 

 

 

RS Tera Image

RS Tera Image

Utrustning från Rooster

Grundarna av varumärket Rooster är själva erfarna jolleseglare. Med många års erfarenhet, forskning, utveckling och enorm entusiasm för att utveckla utrustning på vattnet är Roosters sortiment av seglingskläder för jollar designat för att hålla dig varm i kylan, torr i stänket och skyddad mot vinden.

Nu kan du hitta ett noga utvalt sortiment av Roosters utbud av seglarkläder i vår webbshop. 

 


RS Tera Image

15% rabatt på utvalda Feva-tillbehör

Utforska rabatten på allt från racing-kit, segel, roder- och centerbord, till andra reservdelar som kan vara bra att ha för din Feva.

 

Batmassan

Hållbarhet

Vi på RS Sailing Sweden är mycket angelägna om miljö och klimat. RS Sailing Sweden erbjuder klubbar och privatpersoner service och uppgraderingar under vinterhalvåret, för att förlänga båtens livslängd.

 

Service kan ske hos oss i Ljungskile eller på plats i klubben när det är många båtar som behöver service. När vi transporterar båtar i Sverige satsar vi på eldrift i första hand. Givetvis arbetar vi digitalt och minimerar all pappersanvändning.

 

Väx och utvecklas med RS båtar. Det finns en båt för varje ålder och och varje ändamål med seglingen som du behöver. Hör av er till oss för att diskutera möjligheter till inbyten i samband med att du/ni vill gå vidare till en annan klass. RS arbetar med att hitta lösningar för att storskaligt och globalt kunna återvinna gjutna plastskrov som finns i till exempel RS Tera, RS Feva och RS Quest.